3 replaced http://meta.android.stackexchange.com/ with https://android.meta.stackexchange.com/
source | link

Concerns this meta questionthis meta question which has a ' in the title. It renders properly everywhere, except in the small box on the main page that direct people to visit the meta.

Screenshot with obligatory red free-hand circles:

enter image description here

Unlikely to be a browser issue, I see the same on Chrome 18.0.1025.33 and Firefox 11.0, both on Win7/x64.

Concerns this meta question which has a ' in the title. It renders properly everywhere, except in the small box on the main page that direct people to visit the meta.

Screenshot with obligatory red free-hand circles:

enter image description here

Unlikely to be a browser issue, I see the same on Chrome 18.0.1025.33 and Firefox 11.0, both on Win7/x64.

Concerns this meta question which has a ' in the title. It renders properly everywhere, except in the small box on the main page that direct people to visit the meta.

Screenshot with obligatory red free-hand circles:

enter image description here

Unlikely to be a browser issue, I see the same on Chrome 18.0.1025.33 and Firefox 11.0, both on Win7/x64.

2 edited tags
| link
1
source | link

Character encoding issue on the main page

Concerns this meta question which has a ' in the title. It renders properly everywhere, except in the small box on the main page that direct people to visit the meta.

Screenshot with obligatory red free-hand circles:

enter image description here

Unlikely to be a browser issue, I see the same on Chrome 18.0.1025.33 and Firefox 11.0, both on Win7/x64.