3

Seems like something is gone wrong:

review fail

I don't see any of the 1.4k Low Quality Posts. I guess that I somehow see the total/global numbers instead of my personal counter.

closed as too broad by ale, Liam W, Izzy, Zuul, geffchang Jul 22 '13 at 12:10

Please edit the question to limit it to a specific problem with enough detail to identify an adequate answer. Avoid asking multiple distinct questions at once. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • No repro here. It looks like they re-arranged how some of the queues are listed. For instance I now see "Close Votes" at the top. Perhaps you just happened to catch it during a transition? What happens when you force a reload? – ale Aug 23 '12 at 13:35
  • 1
    Although, for what it's worth, the review queue for "Closed Questions" here on [meta] shows a count of 43 questions, but none are displayed when I click the link. – ale Aug 23 '12 at 13:37
  • Okay, check that. I'm seeing something similar, just not the same counts. – ale Aug 23 '12 at 13:40
  • Had the same with close-votes. Easy to solve: Just click some other link, then click the "review" link again, then enter the area (low quality posts in your case, close-votes in mine) -- et voila, there they are. Maybe a temporary hick-up, I guess. – Izzy Aug 23 '12 at 14:13
  • Urgs... I take that back, no longer works for me either: 242 close votes -- but whatever I do, no items for me... – Izzy Aug 23 '12 at 14:46
  • I can confirm the same, while the count is different, way below the ones from the question. – Zuul Aug 23 '12 at 15:12
  • 1
    Well, the main account review seems to be working appropriately again. It also seems that the order of the queues is dynamic, with the most populated queue at the top. – ale Aug 23 '12 at 17:26
  • 1
    Network-wide issue: meta.stackexchange.com/questions/144627/… – ale Aug 23 '12 at 19:10
  • @AlEverett Looks different from the symptoms I experience – Flow Aug 23 '12 at 19:36
  • Are you still seeing this? What was described there was pretty much what I was seeing. – ale Aug 23 '12 at 19:38
0

Numbers have returned to normal (that is 0, 0, 0 for me).

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .